reede, 24. juuli 2009
Aprikoosikook beseega
Taigen:
200 gr margariini
10 spl suhkrut
1 dl piima
3 dl jahu
4 munakollast
3 tl küpsetuspulbrit
Kate:
1 suur purk aprikoosikompotti(virsikuid,õunu)
4 munavalget
10 spl suhkrut
2 tl vanillsuhkrut
Mikserdasin pehme margariini suhkruga kohevaks, lisasin vahustamist jätkates ükshaaval toasoojad munakollased. Segasin küpsetuspulbri jahuga ja lisasin taignale kordamööda jahusegu ja piima. Surusin taigna võitatud ahjuplaadile. Lõikasin aprikoosid sektoriteks ja ladusin taigna põhjale. Vahustasin munavalged suhkruga läikivaks vahuks. Katsin aprikoosid beseemassiga ja küpsetasin 175 kraadi juures ahju alumisel siinil 35-40 minutit.
Serveerida samal päeval!!!
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
1 kommentaar:
g9i20i6m62 u2t97h1x22 b5d13p2z82 n3t30v0q41 x9j16i3s13 h0d37f3u85
Postita kommentaar