laupäev, 6. juuni 2009

Rukkijahuvaht



Koostis:

15 dl vett
10 dl punaseidsõstraid
3 dl rukkijahu
6 dl suhkrut

Panin marjad vee ja suhkruga keema, keetsin kuni marjad said pehmeks. Lisasin vähe haaval rukkijahu ja segasin pidevalt vispliga. Keetsin kuskil 10 minutit. Lasin täielikult maha jahtuda ja seejärel vahustasin tugevaks vahuks. Serveerisin piimaga.

2 kommentaari:

. ütles ...

Proovi ka seda :
1,5 dl RUKKIJAHU
2 dl KEEVAT VETT
3dl KYLMUTATUD POHLI
0,5 dl SUHKURT
1 tl vaniLINI SUHKURT
SELLES JÄRJESTUSE pane köik komponendid köögikombaini, vahusta umbes 7-10 min. Veel parem tuleb :)

Birgit ütles ...

Proovin järgi!