pühapäev, 19. aprill 2009

Mahe ja mõnus martsipani kirsi-punasesõstrakook





Üks äärmiselt mõnus ja lihtne kook. Läheb kindlasti kordamisele. Retsepti võtsin Oma Maitsest, nats muutsin taigna kogust ja kirssidele lisaks panin punaseidsõstraid ja ka martsipani.

Puru:

7,5 dl jahu
5 dl suhkrut
0,5 tl soola
4,5 spl kakaod
3 tl vaniljesuhkrut
375 gr margariini


Täidis:

1,5 kg hapukoort
3 dl suhkrut
2 tl vaniljesuhkrut
6 muna
200 gr martsipanimassi
150 gr punaseidsõstraid
purk kirsikompotti

Puru jaoks segasin kuivained kokku, lisasin tükeldatud või ning mudisin näppude vahel puruks. Pool purust surusin ahjuplaadile ja äärtele.
Täidise jaoks kloppisin munad lahti, lisasin suhkru, vanilje ja hapukoore. Valasin täidise põhjale. Peale ladusin kirsid, sõstrad ja väikesteks tükkideks lõigatud martsipani ning ülejäänud puru. Küpsetasin 180 kraadi juures 45 minutit.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

trouver ceci sacs répliques acheter en ligne trouver plus d'informations sacs à dos de créateurs de répliques ressources supplémentaires sacs de répliques de luxe

mclayte ütles ...

o0j75o0c41 j7s67m2f03 l0e80m6v78 j3n31y9d75 j2q98u6o68 n5j32p3a88