kolmapäev, 29. oktoober 2008

Singi-juustukeerud



Taigen:

750 ml piima-vee segu
50 gr pärmi
2,5 tl soola
6 tl suhkrut
250 gr sulatatud margariini
1350 gr jahu

Täidis:

ketšup
ribastatud sink
oregano
juust
(paprika,ananass)


Taigna jaoks vedeldasin pärmi suhkruga ja lisasin käesooja piima-vee segu hulka.Järgmisena lisasin margariini,soola ja jahu ning sõtkusin saadud taigent,kuni see käte küljest lahti lõi.Panin taigna sooja kohta ja lasin mahult kahekordseks kerkida.
Kerkinud taigna jagasin kaheks.Ühe osa rullisin laual umbes 0,5 cm paksuselt laiali,peale määrisin ketšupit,siis panin singi,oregano ja kõige lõpuks ohtralt juustu.Keerasin kogu kupatuse rulli ja lõikasin otsast 1,5 cm viilud,panin pannile ja küpsetasin 225 kraadi juures.Teise osa taignaga toimisin ka nii.
Antud taigna kogusest sain mina 67 saiakest.

Kommentaare ei ole: