reede, 15. mai 2009
Hispaania omlett
Päris hea ja mõnus suutäis, sobib lisada erinevaid köögivilju ja ürte.
12 keedetud kartulit
300 gr hakkliha
3 marineeritud kurki
1 sibul
4 küüslauguküünt
peotäis värsket peterselli
200 gr riivitud juustu
4 dl hapukoort või piima
5 muna
võid vormi määrimiseks
Esmalt määrisin vormi võiga, vormi põhja ladusin pooled kartuli viilud, nende peale raputasin pool riivitud juustu kogusest, siis praetud maitsestatud hakkliha, sibula, kurgi, peterselli ja ülejäänud kartuliviilud ning riivjuustu. Valasin vormi üle muna hapukoore(piima) seguga.Küpsetasin 200 kraadi juures 30 minutit.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
2 kommentaari:
no näed! oli hea onju!
Oli jah, teen teine kordki!
Postita kommentaar