esmaspäev, 19. september 2011

Mangotort

Jällegi üks hea leid nami-namist. Koostisained suts muudetud.

Põhi:

200 gr purustatud kakaoga küpsiseid
80 gr sulatatud võid

Täidis:

2 purki (425 gr tk)konserveeritud mangot
200 gr 20% hapukoort
200 ml vahukoort
suhkrut
1,5 laimi mahl
2 kuhjaga spl zelatiinipulbrit

Segasin purustatud küpsised võiga. Surusin küpsetuspaberiga kaetud 25-cm lahtikäiva koogivormi põhja.
Täidise jaoks nõrutasin mango ning püreestasin. Paisutasin zelatiini laimimahlas(+2spl vees) ja sulatasin mikros. Segasin omavahel mangopüree, hapukoore ja zelatiini. Kõige viimasena lisasin õrnalt segades suhkruga vahustatud vahukoore. Valasin saadud segu põhjale. Hoidsin järgmise päevani külmkapis





Kommentaare ei ole: