reede, 20. märts 2009
Punasegreibi-apelsinikeeks
Retsept pärit Liiz17 blogist(nats sai muudetud).Supper keeks!!!
Taigen:
2 apelsini
1 punanegreip
6 spl suhkrut
2 dl õli
4 dl suhkrut
4 muna
4 dl jahu
3 tl küpsetuspulbrit
2 dl piima
Apelsinidest ja greibist pigistasin mahla välja ja segasin suhkruga,lasin seista(siirup).Vahustasin munad suhkruga,lisasin õli,piima ja küpsetuspulbriga segatud jahu.Valasin taigna määritud ja riivsaiaga üle puistatud vormi ja küpsetasin 175 kraadi juures 1 tund.Võtsin keeksi ahjust välja,torkasin 5 kohast augud sisse ja valasin üle siirupiga.Katsin vormi fooliumiga ja lasin keeksil nii jahtuda ja maitsestuda kuni serveerimiseni.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar