teisipäev, 13. jaanuar 2009
Kana tarrendis.
1 kana
1 dl želatiini
3 dl vett
soola
terapipart
loorberit
1,5 l leent
keedetu porgandit
herneid
paprikat
Panin kana vaiksele tulele keema,eemaldasin vahu ja lisasin soola,pipraterad ja loorberi.Pehmeks keenud kana võtsin leemest välja, lasin natuke jahtuda ning hakkisin väikesteks tükkideks.Võtsin väikesed vormid,kõigepealt panin vormi põhja porgandirattad,paprika tükid,herned ja siis kana.Potti jäänud leemest (kurnata) võtsin tarrendi tegemiseks 1,5 liitrit leent,mille segasin eelnevalt 3 dl veega paisutatud ja sulatatud želatiiniga.Saadud leeme jagasin vormidesse juurviljade ja kana peale.Lasin korralikult maha jahtuda ning siis panin külmkappi tarduma.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
2 kommentaari:
replica bags louis vuitton replica bags aaa quality replica bags turkey
Check This Outother check my blogGoing Here More about the authorvisit their website
Postita kommentaar