teisipäev, 27. jaanuar 2009

Forell taignas.



800 gr forellifileed
soola
pipart
sidrunit(100 ml mahla)
tilli

Taigen:

3 suurt muna
3 dl piima
300 gr jahu
soola
pipart

Frittmiseks õli

Kaste:

600 gr majoneesi
200-300 gr marineeritud kurki
tilli

Lõikasin kala suupärasteks tükkideks,piserdasin üle sidrunimahlaga ja maitsestasin soola,pipra ja tilliga.Lasin paar tundi maitsestuda.
Taigna jaoks kloppisin munad lahti,lisasin piima,jahu ja maitseained.
Kastsin kalatükid taignasse ja praadisin kuumas õlis kuldseks.Panin sõelale nõrguma.
Kastme jaoks segasin kokku kurgikuubikud,majoneesi ja tilli.
Hästi mõnus sai,jäin igati rahule!

5 kommentaari:

MARDIKAS ütles ...

Väga head ja isuäratavad näevad välja.

Birgit ütles ...

Head olid tõsti,mõtlesin,et tulevad liiga vänged ja rammusad aga ei tulnud.

Anonüümne ütles ...

Peaks järgi proovima!

yanmaneee ütles ...

nhl jerseys
jordan 11
cheap jordans
yeezy 500
salvatore ferragamo belt
yeezy 700
golden goose
supreme new york
nike cortez women
adidas stan smith women

Anonüümne ütles ...

w6i46s5d19 h4w24a9j66 d3g66k4a92 k4y57p3a17 w3s87h4s65 v2j59k1i86