teisipäev, 16. detsember 2008

Singi-köögiviljapirukas.



Taigen:
3 dl jahu
120 gr võid margariini
0,5 tl soola
1,5 spl sidrunimahla
2,5 dl vett

Panin kõik ained köögikombaini ja segasin taignaks.Vooderdasin piruka vormi põhja ja ääred taignaga ning küpsetasin 200 kraadi juures 10 minutit.

Täidis.
150 gr ribastatud sinki
1 suur viilutatud tomat
1 väike hakitud porro
1 ribastatud paprika
150 gr riivitud juustu
4 muna
1,5 dl toorjuustu(singi)
1 dl hapukoort
1,5 dl piim
oreganot
soola,pipart
Segasin täidiseained omavahel(va.tomat).Kallasin täidise poolküpsele põhjale,peale ladusin tomati viilud.Küpsetasin 200 kraadises ahjus 30-40 minutit.

Kommentaare ei ole: